Bitcoin System Review – Hur mäter Bitcoin System sig år 2020?

Låt oss inse det – marknaden för kryptovalutautbyten blir alltmer överfylld för varje dag som går och det börjar bli en utmaning att ta reda på vilken av de otaliga utbytena som är bäst för dig. Oavsett om du är en tillfällig investerare som bara vill köpa och handla med några kryptovalutor, eller en hardcore professionell som vill få ut det mesta av varje handel, är det viktigare än någonsin att se till att du handlar på den bästa börsen för dig.

I vår ärliga recension av Bitcoin System tar vi en titt på de viktigaste för- och nackdelarna med att handla på en av de mest populära kryptovalutabörserna på marknaden. Vi kommer att granska plattformen i sin helhet och titta på allt du behöver veta innan du provar den – inklusive dess rykte, urval av digitala tillgångar, säkerhetsalternativ, rapporteringsrutiner och mycket mer!

Släpp loss Bitcoin System!

Bitcoin System, som lanserades 2011 av Jesse Powell, en tidig pionjär inom kryptovalutaområdet, är en plattform för kryptovalutautbyte som utformades för att fungera som ett alternativ till Mt. Gox, som var den överlägset största kryptovalutautbytesplatsen på den tiden.

Bitcoin System, som nu är ett av de äldsta och mest kända namnen i branschen, har ägnat nästan ett decennium åt att bygga upp och förfina sin plattform för handel med kryptovalutor. Idag fungerar Bitcoin System som en säker destination där både nybörjare och proffs inom kryptovaluta kan köpa, handla och sälja sina digitala tillgångar.

Bitcoin System har sitt huvudkontor i San Francisco men har verksamhet i flera andra länder, bland annat i Storbritannien och Kanada. Sedan 2011 har Bitcoin System genomgått flera finansieringsrundor, 2011 tog Bitcoin System in 1,5 miljoner dollar i såddfinansiering och senast i februari 2019 tog Bitcoin System in 100 miljoner dollar från investerarna Digital Currency Group (DCG) och Hummingbird Ventures.

Bitcoin System är något av en pionjär inom kryptosäkerhetsvärlden och är en av bara en handfull större börser som har ett obefläckat säkerhetsregister och var den första börsen som införde ett omfattande revisionssystem för att kryptografiskt bevisa att den håller rätt mängd av användarnas medel i kallt förvar.

Funktioner hos Bitcoin System

Eftersom Bitcoin System är en av de äldsta kryptovalutabörserna som fortfarande är i drift har den haft lång tid på sig att få grepp om vad dess användare och den allmänna marknaden behöver från en börs. På grund av denna rikedom av erfarenhet har Bitcoin System utvecklat den perfekta lösningen för nästan alla.

Bitcoin Systems handelsgränssnitt är snyggt uppdelat i tre olika sektioner: Enkel, Mellanliggande och Avancerad. Dessa olika sektioner möjliggör en alltmer varierad (och komplex) uppsättning handelsparametrar.

För nybörjare och de som inte är alltför intresserade av ytterligare detaljer är det enkla alternativet förmodligen bäst, där du kan köpa eller sälja digitala tillgångar med en marknads- eller limitorder. Mellanliggande inställningar höjer nivån genom att introducera hävstångsalternativ, tidsbestämda order och limitorder, vilket gör den lämplig för mer erfarna användare. Slutligen låser det avancerade handelsalternativet upp alla funktioner och lägger till utökade alternativ för gränsorder, en mängd nya ordertyper och en kraftfull inställning för villkorad stängning.

Bitcoin System är ovanlig i det avseendet att standardhandelsvyn inte visar några diagram eller marknadsmetriker, utan kräver istället att användarna klickar på knappen „Charting & Trading Tools“ för att öppna Bitcoin System Pro, vilket öppnar ett handelsgränssnitt som är mycket likt TradingView.

Trots att Bitcoin Systems handelsverktyg är i betaversion är de överraskande kraftfulla och innehåller tillräckligt många tekniska indikatorer, diagramalternativ och verktyg för att hålla även de mest avancerade handlarna nöjda.

På det hela taget har Bitcoin System något för alla och delar snyggt upp sin handelspanel i sektioner för olika erfarenhetsnivåer. För nybörjare gör Bitcoin System handeln extremt enkel, medan användare på mellannivå och avancerade användare kan få tillgång till några av de bästa funktionerna på marknaden, vilket ger kraftfulla verktyg för att finjustera handelsprocessen.

Comments are closed.