ETHERISCHE POSTEN „PERFECTE AFWIJZING“ BIJ DE BELANGRIJKSTE WEERSTAND ALS HANDELAREN RICHTEN ZICH OP $420

  • Ethereum heeft de afgelopen dagen de Crypto Code en de geaggregeerde crypto-markt nauwlettend gevolgd.
  • Dit stond het toe om één of andere sterke impuls vroeger deze week te verzamelen, maar heeft geleid tot het om één of andere opmerkelijke keerzijde door de afgelopen 24 uren te zien.
  • BTC en ETH werden beide geconfronteerd met sterke afwijzingen boven hun belangrijkste weerstandsgebieden, wat een lichte klap heeft betekend voor hun technische vooruitzichten.

Analisten merken nu op dat deze afwijzing weliswaar grimmig lijkt, maar dat het kan worden gevolgd door een verdere opwaartse trend.
Een handelaar is specifiek op zoek naar een beweging in de richting van $420 in de nabije toekomst, op te merken dat er slechts een belangrijk niveau Ethereum moet eerst overstijgen

Ethereum en de geaggregeerde cryptocurrency markt hebben de afgelopen 12 uur te maken gehad met enige turbulentie. Gisteren hadden de stieren de markt stevig onder controle, waardoor Bitcoin en Ethereum voorbij de weerstandsniveaus kwamen die hun prijsactie gedurende een langere periode hadden onderdrukt.Voor ETH zat deze weerstand rond de $380, wat rond de prijs is waarvoor ze eerder deze week een sterke afwijzing heeft gepost.

Zolang de stieren blijven bewaken tegen de cryptocurrency die een verdere keerzijde ziet, merkt één analist op dat zijn technische vooruitzichten nog steeds ongelooflijk helder zijn. Hij merkt zelfs op dat een verhuizing naar $420 op handen is.

ETHERISCHE GEZICHTEN AFWIJZING BIJ $380 ALS VERKOPERS PROBEREN OM CONTROLE TE NEMEN VAN CRYPTO MARKT

Op het moment van schrijven, handelt Ethereum iets minder dan 7% tegen de huidige prijs van $360. Dit markeert een opmerkelijke daling ten opzichte van de recente hoogtepunten van $390 die van de ene op de andere dag werden vastgesteld, waarbij de kopers niet in staat waren om het momentum te handhaven.

Deze voortdurende daling is ontstaan in combinatie met die van Bitcoin, die van een hoogtepunt van $10.600 naar een dieptepunt van $10.200 stortte.

ETH lijkt zich wel in een ietwat precaire positie op korte termijn te bevinden, en waar het zich in de aanloop naar het sluiten van de wekelijkse kaars in de komende paar uur ontwikkelt, zou een belangrijk inzicht moeten geven in de trend op korte termijn.

ANALIST: ETH BLIJFT KLAAR OM HOGER TE DUWEN ONDANKS DE VOORTDURENDE DALING

Terwijl hij sprak over zijn technische positie, legde een analist uit dat hij gelooft dat Ethereum goed gepositioneerd zou kunnen zijn om op korte termijn wat meer upside te zien.

Hij merkt op dat deze recente afwijzing te verwachten was en dat een verdere fase van de BTC-handel boven de $10.200 ETH hoger zou kunnen opvoeren.

„Perfecte lokale afwijzing van ETH bij heatmap/volumepiek. Laat BTC bijblijven en we zien 420$,“ zei hij terwijl hij naar de onderstaande grafiek wees.

De komende paar uur zijn van vitaal belang voor zowel Bitcoin als Ethereum, omdat een voortdurende aanval van zwakte hen zou kunnen leiden tot het sluiten van hun wekelijkse kaarsen op een lage toon, waardoor ze een bearish toon zetten voor de komende week.