Satoshi louhki tarkoituksella vähemmän Bitcoinia kuin mahdollista, uudet tutkimukset väittävät

RSK: n perustajan tutkimukset viittaavat siihen, että varhainen kaivosmies, jonka oletetaan olevan Satoshi Nakamoto, hillitsisi todennäköisesti hashrateansa Bitcoinin ensimmäisinä päivinä.

Patoshi, varhaisen Bitcoinin kaivostyöntekijän, jonka oletetaan olevan Satoshi, on saattanut tarkoituksella hillitä hashrateansa alkuaikoina.

Tulokset viittaavat siihen, että kaivosmies piti kaivoslaitteistonsa poissa kunkin ”lohkovälin” ensimmäisten viiden minuutin ajan

Sergio Demain Lerner, joka on pitkään tutkinut Patoshin kaivoskuvioita, uskoo Satoshin voivan tehdä tämän antaakseen muille kaivostyöntekijöille oikeudenmukaisen laukauksen lohkoihin.

Uudet todisteet Bitcoinin Trader varhaista louhintaa koskevasta käynnissä olevasta tutkimuksesta viittaavat siihen, että Satoshi Nakamoto on saattanut tarkoituksella loukata vähemmän lohkoja kuin hänellä olisi ollut Bitcoinin ensimmäisinä päivinä .

Bitcoin-startup RSK: n perustajan Sergio Demain Lernerin tuore blogin viesti viittaa siihen, että Patoshi, salanimi vuosien 2009-2010 Bitcoin-kaivokselle, jonka oletetaan olevan Satoshi, on saattanut pitää kaivoslaitteistonsa pois käytöstä viiden ensimmäisen minuutin ajan. jokainen ”lohkoväli” (tai aika Bitcoinin lohkoketjussa olevan lohkon ja seuraavan välillä).

Patoshin uskotaan olevan vastuussa suurimman osan lohkojen louhimisesta Bitcoinin lapsenkengissä. Vuotuisessa tutkimuksessaan, joka on kestänyt vuosia ja useita blogin kirjoituksia, Lerner (muiden tuntemattomien tutkijoiden avustuksella) on poistanut salaperäisyyden siitä, kuinka paljon Bitcoin Satoshi on saattanut kaivata ennen kuin hän / he lähtivät projektista vuonna 2010.

Luku, joka on välillä satoja tuhansia miljoonia Bitcoineja, on vähentynyt vuosien varrella, kun on saatu uutta näyttöä malleista, kuinka kukin varhainen kaivosmies on aikamerkillut louhitunsa lohkot Bitcoinin blockchainilla.

Satoshi Nakamoton metsästys: lyhyt historia

Onko Bitcoinin salaperäinen keksijä vain yksi henkilö vai koko ohjelmointiasiantuntijoiden ryhmä? Nämä kysymykset ruttoivat toimittajia ja krypto-harrastajia. Ja epäiltyjen luettelo on kasvanut mor …

Tätä todistusaineistoa monistaen, Bitcoin-osoitteet, joiden oletetaan pitävän Satoshin omistamia kolikoita, allekirjoittivat äskettäin omistajansa näennäisellä pyrkimyksellä todistaa, että pahamaineisen itsensä julistama Bitcoinin ”luoja” Craig Wright ei omista näitä Bitcoin-avaimia, kuten hän väitti tuomioistuimen asiakirjoissa. Tämä sai Lerenerin tutkimaan muun muassa, kuinka monta kaivostyöntekijää oli aktiivinen alkuaikoina – ja mitkä näiden varhain louhittujen lohkojen osoitteet todella kuuluvat Satoshille.

Nyt Lerner on koonnut todisteita tietojen avulla löytänyt uusia todisteita, jotka viittaavat siihen, että Satoshi on tarkoituksellisesti pidättynyt Bitcoinin kaivoksesta uuden lohkon juuri lähettämisen jälkeen.

„Silti on mahdollista, että Patoshi sammutti kaivoslaitteistonsa noin viiden minuutin ajan lohkon louhinnan jälkeen“, Lerner kertoi viestissä perustellakseen, miksi Patoshin louhittujen lohkojen välillä on outoja poikkeamia.

Näin tapahtui noille Satoshi-aikakauden Bitcoineille – toistaiseksi

Eilen elvytettiin Satoshi-aikakaudella louhittu Bitcoin-lompakko, joka sisälsi 50 Bitcoinia. Vaikka suurin osa jää käyttämättä, osa on jo maksettu. Kyseinen Bitcoin ensin …

On mahdollista, että Patoshin piti odottaa viisi minuuttia näiden uusien lohkojen lähettämiseksi, Lerner sanoi – tai ehkä altruistisemmassa tilanteessa hän antoi uusille tulokkaille mahdollisuuden päästä lohkoon ennen kuin pystyi.

Toinen selitys sisältää periaatteessa keinotekoisen aikaleiman luomisen lohkolle, jos sen louhinnan jälkeen toinen louhitaan heti sen lähettämisen jälkeen. Tässä skenaariossa Patoshi olisi yrittänyt korjata lohkon, joka louhitaan “liian nopeasti” viivästyttämällä seuraavan lohkon sulkuaikoja tämän kaksinkertaisen louhinnan jälkeen (Bitcoin-lohkot louhitaan keskimäärin 10 minuutin välein).

Riippumatta siitä, mitä Patoshi teki, Lerner ehdotti, että Satoshi on saattanut molemmat pidättää kaivostoiminnan jo varhain lohkovälin sisällä, kun taas sivupinnalla varmistettaisiin myös, että riittävän monta lohkoa louhitaan joka 10. minuutti verkon toiminnan varmistamiseksi.

Lerner varoitti lukijoita tekemään omaa tutkimustaan, mutta ”altruismin” teoriaa ei ehkä ole niin vaikea uskoa. Satoshi vai ei, tämä kaivostyökalu ei ole käyttänyt satoja tuhansia Bitcoin-arvoja (miljardeja dollareita nykypäivän hinnoissa) sen jälkeen kun kaivostaan ​​ne vuosina 2009 ja 2010.

Jos altruismi tuli Satoshille luonnollista, niin ehkä tämä oli todellakin toinen hyväntahtoisuus.